dimarts, 7 de desembre del 2010

Article 15 (Gimnàstica)



Ei! Ja torno a ser aquí! Aviam, l'altre dia, enlloc d'anar a escalar vaig preferir mirar una de les últimes pel.lícules que s'han rodat recentment. Tinc el privilegi d'estar molt ben conectat i per sort la tenia en VHS quan encara no s'ha ni estrenat als cines. Això de les noves tecnologies és la hòstia! La pel.lícula es diu "Espartaco" i és d'un director que apunta molt bones maneres, Stanley Kubrick, aquest paio serà un clàssic! La pel.lícula és molt bona el que passa que el ritme potser és una mica massa ràpid, al final se't fa curta; però el millor és una escena que passa just al principi. Us ho explicaré amb quatre pinzellades per no fer-me pesat. Resulta que hi ha un paio gordo que té una espècie de Centre d'Alt Rendiment especialitzat en gladiació, és a dir fabrica gladiadors. Tot anava molt bé pel CAR de gladiadors fins que un bon dia truquen a la porta uns paios amb molta pasta i amb ganes de gastar-la i li proposen al director del CAR que mentres fan unes cates als millor vins de la bodega del CAR volen veure un parell de combats de gladiadors. El director del CAR accedeix i els diu que no hi ha cap problema, que precisament allò és el CAR de gladiació i que es dediquen a això precisament. Però llavors salta la noia guapa que acompanyava els tius amb pasta i diu (paraules textuals): "Pero queremos combates a muerte". El director del CAR se li glacen les greixines i diu que això no pot ser o que en tot cas costarà molts diners, 25.000 sexterços (que deuen ser com 25.000 6b+/c's). Llavors els paios que tenen molta pasta, no sé, centenars de 9a's per dir algo, li diuen que sí, que no hi ha cap problema. El director s'empassa la saliva i pensa (dic jo) "Perdré dos gladiadors però al menys podré fer 6b+/c amb el meu sobrepès". Llavors la noia guapa, mentres es fot una copa de vi a sant hilari deixa anar: "Hemos venido a ver combates y no juegos gimnasticos".

Reflexionem-hi...

10 comentaris:

TRanki ha dit...

hahaha..!

Inhumana la compació eh? Molt ben trobada!!!

Ojo però que els Gladis tenen dues fulles...

TRanki ha dit...

Ups volia dir "inhumana la COMPARACIÓ"...sorry

Isidre Escorihuela ha dit...

Doncs sóc un ignorant però no entenc res de res ;-(((

Talabard ha dit...

Pensava que era l´únic, peró res de res.
L´he llegit un parell de vegades.....jeje

Jordi Fraginals ha dit...

Sembla que això de l'escalada s'ha convertit en juegos gimnásticos! Ya no hay muerte!!

TRanki ha dit...

...

En certa manera la primera interpretació d'aquest fragment seria això, NO HI HA AUTENTICITAT...per altra banda la superficialitat de la romana impregna l'escena de una sensació de DECADENCIA en que simplement importa la MORBOSITAT per damunt de la virtuositat, en que el que volem és VEURE SANG...

El savi diria que la AUTENTICITAT esta en un mateix...

¿Què és més difícil? Pasar l'slackline a pèl sense xarxa o fer-ho a 20 cms però fent un quàdruple salt mortal amb tirabuixó?


igual es que són coses diferents???? O no ???

Jordi Fraginals ha dit...

Són coses diferents i si ho denominem amb el mateix nom faltem a uns i altres.

Marieta ha dit...

hockey herba, hockey patins, hockey gel...
gimnàstica rítmica, gimnàstica esportiva, gimnàstica pasiva, gimnàstica aeròbica...
escalada esportiva, escalada clàssica, escalada artificial, escalada en bloc...

Ja té noms diferents, no?

(Per cert, m'agrada com escrius però no el què escrius...t'ho rebatria tot constantment, quina putada ser tan friki -em refereixo a mi, que no hi hagi malentesos jejeje-)

Jordi Fraginals ha dit...

Sí però en totes elles la salsa és la por.

jordi r r ha dit...

diuen que l´unica competicio atractiva pel gran public, que no sap d´escalada i poder dels que també escalem, perque no hi ha res més aburrit que mirar una compe (a no se que siguis el papa del intent de mutante que competeix), serà la competicio de psicobloc i és per la possibilitat del planxasso del tio a l´aigua. Us asseguro que una compe de solo integral seria la polla, camp nou ple de gom a gom, més o menys com anar als toros

jo t´he entès a la primera